Ben jij een professional?

Sluit je aan bij LeadGuru en opereer echt onafhankelijk (KvK inschrijving vereist)

home_energy_forbusiness4

Hoge verdiensten

Telemarketing, maar dan goed. Bij LeadGuru kom je niet zomaar binnen. Wij werken alleen met de beste sales consultants die de hoogste resultaten behalen. Omdat er geen non-performers bij ons werken, verdient iedereen bovengemiddeld goed.

home_energy_forbusiness5

Innoverend

Bij LeadGuru wordt jouw werk op waarde geschat. Onze werkwijze is zo ingericht dat we allemaal dezelfde belangen hebben. Verdien jij veel, dan houden wij er ook echt wel iets aan over. Uniek is dat jij zelf bepaalt op welke projecten je werkt. Jij weet immers zelf het beste waar je goed in bent.

home_energy_forbusiness3

Werk waar je wilt

Bij ons mag je zelf weten waar je jouw werkzaamheden uitvoert. We geloven er sterk in dat je moet werken waar jij je het meest op je gemak voelt. Je kunt bijvoorbeeld werken vanuit ons gezellige kantoor in Hoofddorp, vanuit je eigen kantoor of gewoon lekker thuis. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een drive om te scoren.

home_energy_forbusiness2

Alleen professionals

LeadGuru is een professionele sales unit. Bij ons werken louter commerciële professionals met een bewezen track record in sales, energie, telecom en/of IT. Bijna iedereen bij ons is ondernemer. Dit zorgt voor een fantastisch netwerk van peers, waarbij wij elkaar helpen de beste resultaten te behalen voor de opdrachtgever.

home_energy_forbusiness1

Snelle uitbetaling

Dat je veel kunt verdienen als je goed bent in je vak, hadden we al vermeld. Maar daar heb je pas iets aan als het op je rekening staat. Bij LeadGuru betalen wij snel uit. En hadden we al vermeld dat je veel kunt verdienen als je goed bent in telemarketing?

parallax background

Energieke opdracht voor sales professionals

B2B sales

Energie Adviseur Eneco Zakelijk

Jouw kans om als zelfstandig consultant te werken voor het groenste merk van Nederland.

Wil jij:

  • Een lucratieve telemarketing opdracht in de energie sector?
  • Werken in een echt leuk team?
  • En een schitterende omzet realiseren? Dan moet je ons bellen!

DE OPDRACHT Je benadert ondernemingen via de telefoon met als doel hen (wederom) klant te maken van Eneco. Dit doe je in een team van professionals die samen garant staan voor jarenlange ervaring in de energiebranche. Als Adviseur van Eneco krijg je een persoonlijk Eneco e-mailadres en ook visitekaartjes mogen uiteraard niet ontbreken.

VERDIENMODEL Je verdient op basis van jouw succes. Hoe meer sales je levert, hoe meer je verdient. Er zit geen maximum aan de verdiensten.

JOUW PROFIEL Je hebt ervaring met outbound sales. Je leeft voor commercie en weet jouw weg naar de DMU te vinden. Niet noodzakelijk, wel prettig: ervaring in de energie markt.Is deze opdracht perfect voor jou?

Reageer dan direct.

Volledige naam

E-mailadres

Upload je CV

☆ Binnen 24 uur kennismaken
☆ Telefoon: 085-3030217
☆ E-mail: recruitment@leadguru.nl

 

Meer een telecom man/vrouw?

Kies dan voor de onderstaande sales opdracht

parallax background

Onze opdracht voor sales professionals

B2B telecom sales

Telecom Consultant KPN, Tele2, T-Mobile

Jouw kans om als zelfstandig consultant te werken voor de grootste telecom providers van Nederland.

Wil jij:

  • Een lucratieve telemarketing opdracht in de telecom sector?
  • Business 2 business acquireren?
  • En een schitterende omzet realiseren? Dan moet je ons bellen!

DE OPDRACHT Je gaat beslissers in de MKB sector adviseren over de telecom inrichting van hun organisatie. Dit doe je door outbound te bellen via ons platform, waarbij de data al voor jou klaarstaat in verschillende projecten. Alle gesprekken voer je als Telecom Consultant namens KPN, Tele2 of T-Mobile.

VERDIENMODEL Je verdient op basis van jouw succes. Hoe meer sales je levert, hoe meer je verdient. Er zit geen maximum aan de verdiensten.

JOUW PROFIEL Je hebt ervaring met outbound sales. Je leeft voor commercie en weet jouw weg naar de DMU te vinden. Niet noodzakelijk, wel prettig: ervaring in de telecom markt (bij voorkeur VoIP).Is deze opdracht perfect voor jou?

Reageer dan direct.

Volledige naam

E-mailadres

Upload je CV

☆ Binnen 24 uur kennismaken
☆ Telefoon: 085-3030217
☆ E-mail: recruitment@leadguru.nl